ET ENTREPRENØRFIRMA MED BRED FAGLIG KOMPETANSE 

Skaarland & Vasvik AS drives av Erlend Skaarland og Tom Vasvik som har henholdsvis 15 og 20 års erfaring fra betongbransjen.

Tom Vasvik har tidligere drevet som selvstendig næringsdrivende i betongbransjen i 15 år. Han har også 8 års erfaring som formann/byggplassleder  hos tidligere arbeidsgiver.  Vasvik har i tillegg til betong og forskaling, betydelig erfaring fra tømrerfaget.

Erlend Skaarland har fagbrev som forskalingssnekker og 12 års erfaring fra små og store byggeprosjekter. Seks av årene har han jobbet som formann/byggeplassleder. De tre siste årene før etablering av Skaarland & Vasvik Entrepenør AS i August 2019 har han jobbet som HR/personalleder i en større rogalandsbasert entrepenør. Fra tidligere har Skaarland 3 års utdanning fra BI, samt master innen HR.

 

Skaarland & Vasvik Entreprenør AS har som mål å være en uavhengig liten betongentreprenør med hovedfokus på betongproduksjon i små og mellomstore prosjekter. Vi ønsker å fremstå som en fleksibel og løsningsorientert samarbeidspartner som også kan bistå større entreprenører med faglig kompetanse på utførelse. For å kunne tilby våre kunder nettopp dette har vi våren 2019 ansatt ytterligere to erfarne formenn, to erfarne baser, med utfyllende kompetanse, samt tatt inn to lærlinger, hvorav den ene er erfaren tømmer bas fra tidligere. Dette gir oss en betydelig større kapasitet, og bredde i kjernekompetansen.

 
 

Våre ansatte: 

Hartvig Egeland: Har over 20 års erfaring med betongarbeid både småhus produksjon, boligblokker og store næringsbygg. Hartvig vil ha hansvar for å drive egne prosjekter, samtidig som han også får ansvaret med å følge opp kunder og mindre oppdrag på utomhus arbeid og rehab/service.

Vidar Skretting Har over 15 års erfaring, med betydelig erfaring fra reisejobber, mindre anleggsjobber og næringsbygg. Vidar vil i hovedsak jobbe opp mot fritidsmarked i Sirdal og Tonstad regionen, samt også på eventuelle reisejobber enten som utleid ressurs til våre samarbeidspartnere, eller i regi Skaarland & Vasvik Entreprenør AS.

Arvid Andersen Har over 20 års erfaring fra bygg og anlegg med kjernekompetanse på armering. Han har U kurs spennarmering og støpe-ledelse. Arvid vil i hovedsak ha ansvar for å styre og kontrollere armerings-arbeid på større jobber.

Stian Helmsgård Har arbeidet i bransjen i over 15 år. Han har bakgrunn fra tømmer, element montasje og element produksjon. Har U kurs montasjeledelse og støpe-ledelse. Stian vil ha ansvaret for flere typer småprosjekter og oppdrag som også krever noe montasje arbeid.

Daniel Mangersnes Har 7 års erfaring som tømmermann hvorav flere som bas. Han ønsker å utvide kompetansen på betongfaget.  Daniel vil få hovedfokus på opplæring av spesial forskaling med synlige overflater og trapper sammen med Vasvik, hvor det er viktig å være nøye og detaljfokusert for å oppnå rett kvalitet.

Torjus Torland Har vært utplassert hos oss i vår gjennom skole opplæring. Han vil i sommer starte på en tre års utdanning innen betongfaget som lærling hos oss gjennom BYGGOPP.

 

KVALITET I ALLE LEDD

Skaarland & Vasvik AS jobber for kvalitet i alle ledd.
Det oppnår vi gjennom å bruke det nyeste og beste verktøyet og forskalingsutstyr fra
Peri Duo og MAXIMO. Vi fokuserer på å bruke riktig personell og kompetanse på de rette jobbene, samtidig som vi benytter oss av lokale
og kvalitetsbevisste leverandører på råvarer. For prosjektkontroll bruker vi total kontroll (jobboks) kvalitetssystem.

Bedriftens styret har betydelig erfaring og kompetanse innen byggebransjen. Våre eiere har også et betydelig nettverk og gode relasjoner til bransjen etter flere tiår med entreprenørdrift.

Bred kompetanse på utførelse og lang erfaring gjør Skaarland & Vasvik AS til et trygt valg når du skal velge betongentreprenør i Rogaland. Med et bredt kontaktnett kan vi også påta oss større entreprenøroppdrag.
Ta kontakt med oss for mer informasjon.

KONTAKTINFORMASJON
Adresse:

Austråttveien 23, 4306 Sandnes

Org nummer: 920995217

Åpningstider:

Mandag - fredag:  09:00 - 18:00

Tom Vasvik:
Telefon: 951 85 019
E-post: tom@skaarland-vasvik.no

Erlend Skaarland:
Telefon: 917 83 977
E-post: erlend@skaarland-vasvik.no

Feltet "I'm not a robot" må hukes av før du sender inn din beskjed. 

SKAARLAND & VASVIK ENTREPRENØR - KVALITET I ALLE LEDD

Adresse: Austråttveien 23 , 4306 Sandnes 

Telefon: 917 83 977

E-post: erlend@skaarland-vasvik.no